De EasyGreenPlant!

Voordelen van de grote makkelijke kamerplanten.

Met EasyGreenPlant kan iedereen planten houden! Deze grote makkelijke kamerplanten is op een speciale manier gekweekt waarbij de plant de voeding uit het water haalt is het mogelijk om de plant op een makkelijke manier te verzorgen.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • 1 keer in de 3 tot 5 weken water geven
  • 2 keer per jaar mest

Voedingsstoffen en water worden geabsorbeerd door kleikorrels en op een relatief eenvoudige en nauwkeurige manier afgegeven aan de wortels van de plant. De wortel van een EasyGreenPlant is minder vertakt en heeft langere en fijnere haarwortels dan een reguliere kamerplant. Dankzij een handige watermeter kan het waterpeil met regelmaat gecheckt worden.

Een voorbeeld van de grote makkelijke kamerplant

De plant doet zelf het werk, het enige wat u moet doen is watergeven op momenten dat het aangegeven wordt, evenals 2x per jaar mestkorrels toevoegen. Het is mogelijk om een mest abonnement af te sluiten waarbij u op de juiste data de precieze hoeveelheid mest toegestuurd krijgt. De plant wordt thuisgestuurd waarna u alleen nog water hoeft te geven. Door de kleikorrels en het watergeef systeem heeft de plant één keer in de 3 – 5 weken water nodig en krijgt de plant niet te veel of te weinig water of voedingsstoffen. Per plant wordt specifiek aangegeven wanneer deze water nodig heeft op de meter. Al met al, besteld u een kleine of grote makkelijke kamerplanten.

Hieronder worden de 3 opties om te bestellen uitgelegd.

Klik hier voor meer informatie over verzorging en mest
Klik hier voor meer informatie over verzenden

Hoe werkt easygreenplant?

Optie 1: Stel uw eigen, unieke makkelijke grote kamerplanten samen!

Bestel uw plant, pot en afdeklaag in een compleet, makkelijk pakket inclusief watermeter! Via de winkel kunt u naar eigen smaak een gepersonaliseerde plant, pot en afdeklaag uitkiezen. De pot is noodzakelijk, doordat deze is voorzien van waterdichte laag en watermeter. Het door u samengestelde pakket wordt compleet geleverd, het enige wat u nog hoeft te doen is uitpakken, neerzetten en water geven! Kleine en grote kamerplanten kunnen beiden samengesteld worden. Verzenden is hierbij geen punt!

Klik hier voor optie 1