EasyGreenPlant, groen gemak!  

De EasyGreenPlant is een unieke grote makkelijke kamerplant door zijn onderscheidende uitstraling, gepersonaliseerd karakter en eigentijdse houding. Deze plant zet de puntjes op de I bij stijlvolle interieurs van woningen of kantoren. Van een stadsappartement in Rotterdam tot een kantoor op de Zuid-As, EasyGreen maakt het dagelijks leven een stuk groener, mooier en schoner. Want de EasyGreenPlant bevordert naast zijn mooie uitstraling ook de luchtkwaliteit. Zeker in deze tijd waar schone lucht schaars is, zijn planten van zuiverend belang!

Mijn naam is Sven Paauwe, woonachtig in het Westland en opgegroeid tussen de bloemen en planten. De passie voor bloemen en planten is als kleine jongen in de kinderbox ontstaan, waarbij de box in het glastuinbouwbedrijf stond en mijn vader en moeder druk bezig waren met telen.
Door mijn passie voor de agrarische sector volg ik de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS Hogeschool.

Na velen bijbanen bij glastuinbouwbedrijven, een melkveehouderij en in de makelaardij, gevolgd door een stage bij de bloemenveiling in Osaka (Japan), heb ik EasyGreenPlant opgericht. Met EasyGreenPlant wil ik mensen kennis laten maken met levende, makkelijkere, hygiënischere en duurzamere kamerplanten in vergelijking met het huidige aanbod.

Met EasyGreenPlant wil ik dat iedereen planten kan verzorgen. Planten houden van mensen, het dagelijks leven wordt een stuk mooier door de aanwezigheid van groen! Ook heeft dit een zeer positief effect op de luchtkwaliteit in een ruimte. Mijn ambitie en streven is om iedereen planten te kunnen laten verzorgen, want groen in huis, wie wil dat nou niet?

Daarnaast wil ik graag mensen bewust maken dat het mogelijk is om een duurzamere en hygiënische kamerplant in huis te hebben. In de trend van verduurzaming van de wereld, draagt ook EasyGreenPlant een steentje bij.