EasyGreenPlant als Relatiegeschenk!

De EasyGreenPlant is een unieke plant door zijn onderscheidende uitstraling, gepersonaliseerd karakter en eigentijdse houding. Deze plant zet de puntjes op de I bij stijlvolle interieurs van een woning of kantoor. Van een stadsappartement in Rotterdam tot een kantoor op de Zuid-As, EasyGreen maakt het dagelijks leven een stuk groener, mooier en schoner. Want de EasyGreenPlant bevordert naast zijn mooie uitstraling ook de luchtkwaliteit. Zeker in de tijd waar schone lucht schaars is, zijn planten van zuiverend belang!

Heeft u er wel eens aan gedacht om in plaats van een bloemetje of een fles wijn, een uniek cadeau te geven dat ook nog langer mee gaat? Waardoor mensen uw bedrijf blijven onthouden omdat zij hier elke dag van genieten? EasyGreenPlant biedt een mooi concept aan van plant, pot en korrel, al vanaf €20,- euro! Hiermee onderscheidt u zich van de concurrent die een fles wijn mee brengt en wordt er dagelijks van uw geschenk genoten!

Intresse? Neem gerust contact op met via onderstaande pagina om de mogelijkheden te bespreken, wij komen graag een keer langs!

Mail ons