Verzorging en mest!

Verzorging:
–  Water geven: De EasyGreens hebben weer afhankelijk 1 keer in de 3 tot 5 weken water nodig. Hou de watermeter in de gaten.
Watermeter: Als de watermeter op minimum komt, is het ideaal als de plant 2 – 4 dagen ”droog” blijft staan. Dit is goed voor de wortels. Echter is dit niet iedere keer van belang
– Standplaats: De standplaats van de plant is ook erg belangrijk. Lees dus goed de informatie die wordt gegeven bij de plant.
Mest: De EasyGreens willen graag een keer in de zes maanden mest, om zo een mooie stevige EasyGreen te blijven.

U kunt de EasyGreen van mest voorzien via de volgende mogelijkheden:

Mogelijkheid 1, het mest abonnement:

Het is mogelijk om een mest abonnement af te sluiten. Voor €7,- per jaar wordt twee keer per jaar op de juiste tijd de juiste hoeveelheid mest toegestuurd voor uw plant. U heeft hier dan geen omkijken naar, Easy! Ieder jaar opnieuw krijgt u een mail of u het abonnement wilt verlengen of niet, heel flexibel en geen kleine letters!

Klik hier voor het mest abonnement
Mogelijkheid 2, mestpot kopen:

Ook is het mogelijk om in de webshop een mestpot te kopen. Als u de planten om het half jaar van èèn eetlepel mest voorziet, kan de EasyGreen er weer tegenaan! Op de watermeter kunt u aangeven wanneer de EasyGreen voor het laatst mest heeft gehad, weergegeven in maanden (0 – 12).

Klink voor voor de mest pot