EasyGreen Zakelijk!

Klik hier voor de mogelijkheden voor een EasyGreenPlant als relatiegeschenk!
Klik hier voor de mogelijkheden voor een samenwerking met interieur design winkels.

EasyGreenPlant en bedrijven

De EasyGreenPlant is een unieke plant door zijn onderscheidende uitstraling, gepersonaliseerd karakter en eigentijdse houding. Deze plant zet de puntjes op de I bij stijlvolle interieurs van een woning of kantoor. Van een stadsappartement in Rotterdam tot een kantoor op de Zuid-As, EasyGreen maakt het dagelijks leven een stuk groener, mooier en schoner. Want de EasyGreenPlant bevordert naast zijn mooie uitstraling ook de luchtkwaliteit. Zeker in de tijd waar schone lucht schaars is, zijn planten van zuiverend belang!

EasyGreenPlant is er ook voor de zakelijke markt! Zo is het mogelijk om uw wensen en behoeften te versturen via onderstaand contact formulier, waarna een gepaste offerte gemaakt kan worden. EasyGreenPlant is de geschikte plant voor op kantoor, omdat de plant erg onderhoudsvriendelijk is.

EasyGreenPlant en Paauwerplants (onderdeel van EasyGreenPlant) hebben in het verleden zaken gedaan met onderstaande bedrijven. Wilt u ook graag EasyGreenPlants op het bedrijf? Wacht niet en vul nu het contact formulier in met u wensen en behoeften!

Contact EasyGreen